Skip to content

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА 1 (ЕДЕН) ПРОЕКТЕН АСИСТЕНТ

ДАТУМ

јануари 24, 2022

Категории

,

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион објавува Јавен оглас за вработување на еден проектен асистент за потребите на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем“ финансиран од Европската Унија преку Интеррег ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција и Република Северна Македонија 2014-2020.

Заинтересираните кандидати за горенаведената работна позиција својот интерес можат да го најават со доставување на кратка биографија (CV), мотивационо писмо на англиски јазик, копија од Диплома за завршено образование, како и дополнителни документи за докажување на  критериумите од конкурсот, со назнака „ЗА ЈАВЕН ОГЛАС“, најдоцна до 02.02.2022 година (среда), до 16.00 часот, во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регионБул. „Маршал Тито” бр. 1-1, 2400 Струмица.      

Целосниот текст на конкурсот како и прилозите може да се превземат од следниве линкови:

1. Јавен оглас по проект „Деловен екосистем како интегриран систем“
2. Прилог 1 – Работни задачи на проектен асистент
3. Прилог 2 – Europass CV
4. Прилог 3 – Прирачник за имплементација на проекти

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy