Skip to content

Доделување на опрема за гаснење на шумски пожари

Доделување на опрема за гаснење на шумски пожари

На ден 18.07.2022 година Центарот за развој на ЈИПР како активност во рамките на проектот „Прекугранична соработка во справување со шумски пожари“ ќе ја додели опремата за гаснење на шумските пожари во рамки на TD05 LOT2 CB006.2.12.122-PP2 во просториите на територијалните противпожарни единици во општините Струмица, Радовиш, Гевгелија и Валандово.

Date

Јул 18 2022
Expired!

Time

All Day

Location

Струмица
територијални противпожарни единици

Organizer

Центар за развој на ЈИПР
Phone
034 340 139
Email
southeastregion@rdc.mk
Website
https://southeast.mk/