Skip to content

ИНФО СЕСИЈА ЗА ПОВИК НА ФИТР

ИНФО СЕСИЈА ЗА ПОВИК НА ФИТР

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, со задоволство Ве поканува на инфо сесија на која ќе се презентираат условите за аплицирање на отворениот јавен повик за инструментот за поддршка – Кoфинансирани грантови за комерцијализација на иновации.

Date

Окт 20 2022
Expired!

Time

10:00 - 12:00
Category