Skip to content

Одржување на инфо-сесија за повик на ФИТР

Одржување на инфо-сесија за повик на ФИТР

Инфо-сесија за промовирање на условите за аплицирање за грантови за кофинансирање на новоосновани трговски друштва стар ап и спин оф.

Date

Јул 05 2022
Expired!

Time

10:00 - 11:00

Location

Онлајн
Category