Skip to content

Прв отворен ден за презентација на 3Д опрема

Прв отворен ден за презентација на 3Д опрема

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во текот на наредниот период организира 6 (шест) отворени денови за сите кои сакаат да се запознаат со воведување на една од најиновативните технологии на денешницата – 3Д скенирање и принтање на прототипови, модели и готови производи со помош на 3Д скенер и принтер.
Посетителите ќе имаат можност непосредно да разговараат со експерти во областа на 3Д моделирањето, да се запознаат со процесот на изработка на дизајни и производи во 3Д формат и да ги дознаат предностите од користењето на 3Д технологијата во иднина во различни области од науката.

Место: Во просториите на Центарот за развој на ЈИПР во Струмица

Време: Во текот на месеците ноември и декември 2022 година

Пријавете се за присуство на: 072/223-628

Оваа активност се имплементира во рамките на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем – БИ ИН“, финансиран преку Интеррег ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција и Р.С. Македонија.

Date

Ное 07 2022
Expired!

Time

11:00 - 13:00