Skip to content

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА во рамки на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем“

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА во рамки на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем“

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамки на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем – БИ ИН“ организира Прес конференција на која ќе бидат презентирани целите, резултатите и активностите кои се предвидени да се имплементираат по проектот.

Date

Авг 04 2022
Expired!

Time

11:00 - 13:00
Category