Skip to content

Tag: IPA

Ефикасно користењена сончевата енергија за подобра иднина – SP FUTURE

Во рамките на проектот партнерите ќе работат на ублажување на загадувањето од јаглерод и на унапредување на обновливите извори на енергии, со што ќе се овозможи одржливост на екосистемот и
Прочитајте повеќе