Skip to content

Заеднички работен простор – средство за зајакнување на соработката со бизнис секторот

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

мај 23, 2019

Датум на реализација

мај 23, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2119819

Главни активности:

 • Воспоставување на Заеднички работен простор;
 • Промотивни активности за привлекување на потенцијалните корисници;
 • Организирање на настани во заедничкиот работен простор;
 • Промоција на проектните активности и постигнатите резултати.

Цели на проектот:

 • Подобрување на претприемачкиот амбиент за промовирање на МСП во ЈИПР;
 •  Основање на Заеднички работен простор (Co – working space);
 • Зајакнување на односите со бизнис секторот.

Резултати од проектот:

 • Воспоставен и целосно опремен работен простор со Сала за состаноци;
 • Голем број организации за поддршка на МСП и бизнис асоцијации од регионот запознаени со придобивките од користење на Заедничкиот работен простор;
 • Активно искористен заеднички работен простор;
 • Подобрени услуги за сите засегнати страни.

Галерија

Парнерски општини: Општина Богданци, Општина Босилово, Општина Валандово, Општина Василево, Општина Гевгелија, Општина Дојран, Општина Конче, Општина Ново Село, Општина Радовиш, Општина Струмица
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram