Skip to content

Tag: иновативност

Иновативни средства за промоција на туризмот во регионот

Југоисточниот плански регион се стреми да го привлече вниманието на туристите и да ги презентира чистата и здрава околина со езера, планини, водопади, термални води, манастири, но и со локалните
Прочитајте повеќе