Skip to content

Tag: прифатилишта

Изградба на две прифатилишта за бездомни животни

Сведоци сме на голем број на напади и проблеми кои ги имаат граѓаните со бездомните кучиња во целиот регион. Во последниот период нападите се позачестени со што се доведува во
Прочитајте повеќе