Skip to content

Month: август 2021

Повик за проекти за меѓуопштинска соработка

УНДП во соработка со Бирото за регионален развој објавува повик за доставување апликации за грантови, во рамки на проектот „Пост-КОВИД: општините како двигатели за одржливиот развој“. За потребите на проектот
Прочитајте повеќе

Во пресрет на одржувањето на пилот акциите одржан состанок на проектниот тим во рамките на проектот „ХЕЛП“

На 24 и 25 август 2021 година, непосредно пред одржувањето на пилот акциите планирани по проектот „Интегриран оперативен центар за хуманитарна помош – HELP“ се одржа и последниот состанок на
Прочитајте повеќе

Продолжен е рокот на Повикот за проекти за меѓуопштинска соработка

Се продолжува рокот за доставување на апликации во рамки на повикот за проекти за меѓуопштинска соработка распишан од страна на УНДП. Крајниот рок за доставување на проекти е понеделник 23
Прочитајте повеќе