Skip to content

Month: септември 2022

Повик за проекти за меѓуопштинска соработка

УНДП во соработка со Бирото за регионален развој објавува повик за доставување апликации за грантови, во рамки на проектот „Пост-КОВИД: општините како двигатели за одржливиот развој“. За потребите на проектот
Прочитајте повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАРОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

Врз основа на член 22 и член 23 од Законот за работни односи („Сл.весник на Р.С.М.“ бр. 62/2005, 106/2008, 161/2008, 114/2009, 130/2009, 50/10, 124/10, 47/11, 11/12, 39/12, 13/13, 25/13, 170/13,
Прочитајте повеќе

Јавен повик за учество на Камп за претприемништво и иновации за млади 2022

Имате претприемачки дух и иновативна деловна идеја? Сакате да ги унапредите вашите претприемачки вештини?   Кампот за претприемништво и иновации за млади 2022 отвора повик за 19 претприемачи кои можат
Прочитајте повеќе