Skip to content

Tag: Plavus

Туристичка патека од природата до културата на планината Плавуш

Туристичката патека се наоѓа во непосредна близина на градот Валандово на планината Плавуш. Ова место најчесто го посетуваат најмногу локалните жители, многу често и мали групи и индивидуални патници од
Прочитајте повеќе