Skip to content

Тендерска постапка за Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш

ДАТУМ

јануари 17, 2020

Категории

Тендерска постапка за Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш

Референтен број:  CB006.2.12.062 – 03

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион објавува јавен повик за доделување на договор за јавна набавка „Изведување на градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“ со финансиска поддршка од Европска Унија преку ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија – Р. Северна Македонија Тендерската документација е достапна на увид во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, бул. Маршал Тито бр. 1 (1-ви спрат), Струмица, Р.С. Македонија и е објавена на следниве веб страни:

http://www.rdc.mk/southeastregion/ и http://www.ipa-cbc-007.eu/bg/public-tenders.

Крајниот рок за доставување на понудите е до 16.00 часот (локално време), на 18.03.2020 година.

Дополнителни информации или појаснувања ќе се објавуваат на следниве веб страни: http://www.rdc.mk/southeastregion/ и http://www.ipa-cbc-007.eu/bg/public-tenders.

Комплетната тендерска документација може да ја преземете од следниот линк: http://www.ipa-cbc-007.eu/public-tenders/tender-procedure-works-regulation-part-riverbed-river-sushica-municipality-radovish.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy