Skip to content

Записник од посета на терен на река Сушица во Радовиш

ДАТУМ

март 2, 2020

Категории

Време и место: 19-ти Февруари 2020 година, Општина Радовиш (град Радовиш)

Име на проектот: “Заеднички мерки за спречување и намалување на последиците од катастрофи во општините Сандански и Радовиш” со референтен број №CB006.2.12.062 финансиран преку Интеррег ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија CCI No.2014TC16I5CB006

Наслов на договорот: Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш

Референтен број: CB006.2.12.062 – 03

Време на одржување: Административната зграда на општина Радовиш од 12:00 до 13:00 часот, река Сушица – Радовиш од 13:00 до 14:00 часот.

Записникот од посета на терен е достапен на следниот линк: Записник од посета на терен

Дополнителни информации или појаснувања ќе се објавуваат на следниве веб страни: http://www.rdc.mk/southeastregion/ и http://www.ipa-cbc-007.eu/bg/public-tenders.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy