Skip to content

Прашања и одговори во рамките на тендерската постапка за изведување на Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш

ДАТУМ

март 3, 2020

Категории

Прашања и одговори во рамките на тендерската постапка за изведување на „Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“

Референтен број: CB006.2.12.062 – 03

Прашањата и одговорите во рамките на тендерската постапка за изведување на „Градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“ во рамките на  ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија – Р. Северна Македонија  CCI No.2014TC16I5CB006 се достапни на следниот линк: ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy