Skip to content

Тендерска постапка за Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

ДАТУМ

март 6, 2020

Категории

Тендерска постапка за Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

Референтен број: CN1 – SO2.4 – SC019 – TD03

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион објавува јавен повик за доделување на договор за јавна набавка за набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I) во Струмица, Република Северна Македонија со финансиска помош од ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција – Р. Северна Македонија. Тендерската документација е достапна на интернет страницата на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион на следниов линк: http://www.rdc.mk/southeastregion/  и на интернет страницата на Програмата на следниот линк: http://www.ipa-cbc-programme.eu/project-news/.

Известување за јавна набавка е објавено и на ТЕД (Tenders Electronic Daily – Електронски тендери дневно) на следниов линк: https://enotices.ted.europa.eu/enotices/contentView.do?page=index

Крајниот рок за доставување на понудите е до 16.00 часот (локално време), на 06.04.2020 година.

Дополнителни информации или појаснувања ќе се објавуваат на веб-страницата на договорниот орган: http://www.rdc.mk/southeastregion/  и на интернет страницата на Програмата на следниот линк: http://www.ipa-cbc-programme.eu/project-news/.

Комплетната тендерска документација може да ја преземете од следниот линк: ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy