Skip to content

Известување за промена на локација за отварање на понуди по јавниот тендер „Изведување на градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“

ДАТУМ

март 24, 2020

Категории

Почитувани,

Поради моменталната ситуација со корона вирусот со цел да се запазат препораките на Министерството за здравство и мерките на претпазливост и заштита, Ве известуваме дека е извршена промена на локацијата за отварање на понудите пристигнати по јавниот тендер „Изведување на градежни работи за реконструкција на дел од речното корито на река Сушица во општина Радовиш“ со референтен број CB006.2.12.062 – 03, објавен на 17 јануари 2020.

Наместо во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, отварањето ќе биде извршено во советничката сала во Дом на АРМ, Струмица. Датумот и времето остануваат непроменети.

Присуството се ограничува на еден претставник по понудувач.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy