Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊЕ – измена на датум за доставување на понуди за набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

ДАТУМ

март 30, 2020

Категории

Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

Референтен број: CN1 – SO2.4 – SC019 – TD03

Ве известуваме дека поради вонредната состојба за спречување на ширењето на КОВИД -19 пандемскиот вирус која е прогласена во поголем дел од земјите во Европската Унија, променет е и продолжен датумот за доставување на понуди за набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I) во рамки на проект „Интегриран оперативен Центар за хуманитарна помош – HELP“.

Датумот за доставување на понуди наместо до 06.04.2020 година се продолжува до 06.05.2020 година, 16.00 часот (локално време).

Сите заинтересирани можат да поставуваат прашања заклучно до 15.04.2020 година.

Јавното отварање на понудите ќе се иврши на 13.05.2020 година и поради моменталната ситуација бројот на присуство ќе биде ограничен на по еден претставник по понудувач.

Проверете ги детално промените во тендерската документација на следниот линк: Коригендум бр. 1 на тендерско досие – ХЕЛП

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy