Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊЕ – Втора измена на датум за доставување на понуди за набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

ДАТУМ

април 25, 2020

Категории

Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

Референтен број: CN1 – SO2.4 – SC019 – TD03

Ве известуваме дека променет е и продолжен датумот за доставување на понуди за набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I) во рамки на проект „Интегриран оперативен Центар за хуманитарна помош – HELP“.

Датумот за доставување на понуди наместо до 06.05.2020 година се продолжува до 05.06.2020 година, 16.00 часот (локално време).

Сите заинтересирани можат да поставуваат прашања заклучно до 15.05.2020 година.

Јавното отварање на понудите ќе се иврши на 12.06.2020 година.

Проверете ги детално промените во тендерската документација на следниот линк: Коригендум бр. 2 на тендерско досие – ХЕЛП

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy