Skip to content

Прашања и одговори во рамките на тендерската постапка за Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

ДАТУМ

мај 25, 2020

Категории

Прашања и одговори во рамките на тендерската постапка за Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I)

Референтен број: CN1 – SO2.4 – SC019 – TD03

Прашањата и одговорите во рамките на тендерската постапка за Набавка на Центар за команда, контрола, комуникација, компјутери и разузнавачки информации (C4I) во рамките на ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција – Р. Северна Македонија CCI No.2014TC16I5CB009 се достапни на следниот линк: ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy