Skip to content

Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР

ДАТУМ

март 5, 2021

Категории

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамките на Ваучерската шема за давање стручна помош овозможува БЕСПЛАТНА МЕНТОРСКА ПОДДРШКА за сите фирми и Приватни здравствени установи (ПЗУ) кои се заинтересирани да аплицираат преку новиот повик објавен од страна на ФИТР за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст достапен на следниов линк: https://fitr.mk/zabrzan-ekonomski-rast/.

Преку пополнување на апликацијата фирмите и Приватните здравствени установи од Југоисточниот регион се стекнуваат со право за добивање на менторска поддршка, а поради ограничен износ на средства, редоследот на корисниците на менторската поддршка ќе се определува по принципот прв пријавен, прв услужен.

Линк за аплицирање за добивање менторска поддршка: https://forms.gle/Bz5mrWXzARJK1Biy9

За дополнителни информации обратете се во Бизнис центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, на ул. Маршал Тито бр. 1-1, Струмица или побарајте не на 034/340-139.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy