Skip to content

Апликација за менторска поддршка за новоосновани старт ап и спин оф компании кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР „Стартапувај 3“

ДАТУМ

мај 20, 2021

Категории

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамките на Ваучерската шема за давање стручна помош овозможува БЕСПЛАТНА МЕНТОРСКА ПОДДРШКА за сите фирми кои се заинтересирани да аплицираат преку новиот повик објавен од страна на ФИТР за инструментот за поддршка – Кoфинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф достапен на следниов линк: https://fitr.mk/startapuvaj3/.
Преку пополнување на апликацијата новооснованите фирмите од Југоисточниот регион се стекнуваат со право за добивање на менторска поддршка, а поради ограничен износ на средства, редоследот на корисниците на менторската поддршка ќе се определува по принципот „прв пријавен-прв услужен“.
За дополнителни информации обратете се во Бизнис центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, на Бул. Маршал Тито бр. 1-1, Струмица или побарајте не на 034/340-139.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy