Skip to content

Одржана IV (четвртата) Седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион

ДАТУМ

јануари 3, 2022

Категории

 

Советот за развој на Југоисточниот плански регион на 24.12.2022 година во о.Валандово ја одржа IV (четвртата) Седница.

На Седницата беа усвоени Финансискиот план на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион за 2022 година, Акциониот план за спроведување на Програмата за развој на Југоисточниот плански регион за 2022 година, документи кои Центарот ги подготвува секоја година согласно стратешките цели и мерки од Програмата за развој на Југоисточниот плански регион односно Законот за рамномерен регионален развој.

Дополнително на Седницата беше усвоена и Одлука за донација на возило на општина Босилово. Возило кое беше во сопственост на Центарот, а во иднина ќе служи на општинската администрација во Босилово.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy