Skip to content

ОДРЖАНА IX (деветата) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

јули 15, 2022

Категории

На 15.07.2022 година Советот за развој на Југоисточниот плански регион одржа седница во општина Ново Село. На оваа седница беше донесена Одлука за примопредавање на објект (речно корито на р.Сушица) изграден во рамките на проектот „Заеднички мерки за спречување на последиците од катастрофи во општините Сандански и Радовиш“.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy