Skip to content

ОДРЖАНА X (десетата) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

јули 22, 2022

Категории

На 22.07.2022 година во општина Босилово се одржа десетата седница на Советот за развој на ЈИПР. На оваа седница беа донесени одлуки за изменување на Правилникот за внатрешна организација на Центарот за развој на ЈИПР, како и давање на позитивно мислење на Правилникот за плати и надоместоци на вработените и Правилникот за систематизација на работни места во стручната служба. Исто така беше донесена и Одлука за назначување на вршител на должност директор, како и Одлука за распишување на јавен оглас за избор на Директор и формирање на комисија за селекција на кандидати за избор на Директор.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy