Skip to content

ОДРЖАНА XI (единаесетата) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

септември 10, 2022

Категории

На 06.10.2022 година во општина Гевгелија беше одржана единаесетата седница на Советот за развој на ЈИПР. На оваа седница беа донесени Одлуки за преотстапување на пешачка патека во општина Дојран и преотстапување на пристапниот пат до регионалниот стационат во општина Струмица. Исто така беше донесена Одлука за избор на Директор и преостапување на две возила за заловени бездомни животни на општина Струмица.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy