Skip to content

ЗНАЕМЕ ЛИ ДА КОМУНИЦИРАМЕ???

ДАТУМ

ноември 23, 2022

Категории

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, на 22.11.2022 година организираше работилница за ефективно комуницирање и подигнување на видливоста на регионалниот развој на која вработените од Центарот заедно со претставници од општините, невладиниот сектор и бизнис заедницата имаа можност да се запознаат со креирање на ПР план и бриф, како и тренининг за јавни настапи.

Беа донесени заклучоци дека сите засегнати актери со подобрување како на личните, така и на заедничките комуникациски вештини заедно можат да придонесат кон подобра промоција на регионалниот развој.

Оваа работилница беше дел од предвидените активности во рамките на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ – фаза 2, финансиски поддржан од Швајцарската амбасада и Министерството за локална самоуправа.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy