Skip to content

ОДРЖАНА XIII (тринаесета) СЕДНИЦА ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

ноември 23, 2022

Категории

На 13.11.2022 година се одржа тринаесетата седницата на Советот за развој на ЈИПР на која беа присутни 12 учесници, а истата беше одржана online. Надворешниот експерт Тихомир Петрески ги презентираше предлог концептите кои произлегоа од првата форумска сесија пред членовите на Советот кои крајната одлука ќе ја донесат по завршувањето на втората форумска сесија.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy