Skip to content

ОДРЖАНА XIV (четиринаесетата) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

декември 28, 2022

Категории

На 28.12.2022 година во општина Радовиш беше одржана седницата на Советот за развој на ЈИПР на која беа присутни 13 учесници и надворешниот експерт Г-н Тихомир Петрески ги презентираше cost benefit анализите за концепт решенијата, а потоа членовите на Советот се договорија околку приоритизацијата на Предлог-Листата. На дневниот ред на Седницата беа усвоени и Акциониот план за 2023 година и Финансискиот извештај на Центарот.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy