Skip to content

ОДРЖАНА XV (ПЕТНАСЕТТАТА) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

февруари 3, 2023

Категории

На 03.02.2022 година со почеток во 11:00 часот беше одржана XV (петнаесетата) седница на Советот за развој на ЈИПР. Оваа седница беше одржана online.

На седницата точка на дневен ред беше донесување на Одлука за взаемна активност на општините за вршење на дезинсекција на комарци на територијата на Југоисточниот плански регион за 2023 година. Се донесе заклучок во зададен рок да се распише јавна набвака за прибирање на понуди.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy