Skip to content

НОВА ДИГИТАЛНА РЕАЛНОСТ – Работилници во рамките на проектот Би Ин

ДАТУМ

март 9, 2023

Категории

Основната дигитална трансформација во време кога технологијата е насекаде околу нас е застарена тема.
Од витално значење за секоја компанија денес, од мали до најголеми компании, е да стават акцент на воведување паметни информациони системи во своето работење и максимално да ги модернизираат организациските текови користејќи дигитални алатки кои им се на располагање, за креирање успешна деловна приказна.
Новите навики на потрошувачите бараат иновативен пристап во работењето. Време е да се соочиме со новата дигитална реалност и крајно да ги искористиме бенефитите кои ги нуди.

 

За таа цел, Центарот за развој на Југоисточниот плански регион организира две, дводневни Работилници за дигитална промоција на компаниите од Југоисточниот плански регион преку онлајн маркетинг, промоција и продажба.

Тие се наменети за сите кои се стремат кон дигитална модернизација, за сите бизниси кои бараат нов дигитален начин на промоција, како и нови начини дигитално да ги понудат своите производи и услуги.

Термини на одржување на работилниците:
– 13 и 14 Март 2023 година и
– 16 и 17 Март 2023 година.
Пријавете се за бесплатна работилница на тема НОВА ДИГИТАЛНА РЕАЛНОСТ на следниот линк: https://bit.ly/3KWOpzY.
Бројот на учесници е ограничен.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy