Skip to content

Одржана XIX (деветнаесетата) седница на Советот за развој на ЈИПР

ДАТУМ

септември 14, 2023

Категории

На 13.09.2023 година се одржа XIX (деветнаесеттата)  седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион, која се одржа online на платформата ZOOM со почеток во 13:00 часот.

На оваа седница присуствуваа мнозинството од членовите на Советот и беаше донесена Одлука за изработка и имплементација на проект „Зелена прекугранична хармонија“ (Green cross-border harmоny).

Исто така се водеше и дискусија и дефинирање одредени информации по проектот: „Е-полначи за електрични возила: техничка документација “.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy