Skip to content

XXV седница на Советот за развој на ЈИПР

ДАТУМ

март 28, 2024

Категории

На ден 27.03.2024 година (среда), во просториите на Центарот за развој на ЈИПР се одржа XXV седница на Советот за развој на ЈИПР.

На оваа седница беа донесени: Одлука за усвојување на Годишниот извештај за спроведување на Програмата за развој на Југоисточниот плански регион за 2023 година, Одлука за усвојување на Годишните завршни сметки на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион за 2023 година и Одлука за усвојување на Извештајот од извршен попис на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион за 2023 година.

На седницата Директорот, зедно со вработените ги презентираше Годишниот извештај и Завршните сметки за 2023 година, со што присутните членови на Советот имаа можност да се запознаат со сите имплементирани проекти во 2023 година, како и приходите и расходите и останатите финансиски ставки кои беа детално разложени.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy