Skip to content

Продолжен рокот за поднесување на документи за конкурсот за ангажирање на проектен асистент

ДАТУМ

јуни 21, 2021

Категории

,

Се продолжува рокот за поднесување на документи на конкурсот за ангажирање на еден проектен асистент во Регионална канцеларија за поддршка на социјалното претприемништво во Југоисточниот плански регион која функционира во рамките на проектот „Поддршка на социјалното претприемништво“ финансиран од Европската Унија.

Заинтересираните кандидати својот интерес можат да го најават со доставување на кратка биографија (CV), мотивационо писмо на англиски јазик, како и дополнителни документи за докажување на наведените критериуми, со назнака „по конкурс за проектен асистент“, најдоцна до 25.06.2021 година (петок), до 12.00 часот, во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, Бул. „Маршал Тито” бр. 1-1, 2400 Струмица.     

Целосниот текст на конкурсот како и прилозите може да се превземат од следниве линкови:

  1. Конкурс за проектен асистент во Регионална канцеларија за поддршка на социјалното претприемништво во Југоисточниот плански регион
  2. Прилог 1 – Работни задачи на проектен асистент
  3. Прилог 2 – Europass CV

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy