Skip to content

Избран член – претставник од здруженијата во Советот за развој на Југоисточниот плански регион

ДАТУМ

декември 29, 2021

Категории

На 29.12.2021 година во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион се одржа состанок на кој беа поканети преставници на сите здруженија кои доставија Пријави по распишаниот Јавен повик за избор на член во Советот за развој на Југоисточниот пллански регион – претставник од здруженијата.

Согласно законската процедура здруженијата кои ги исполнуваа критериумите наведени во Јавниот повик едногласно одлучија дека за член во Советот за развој на Југоисточниот плански регион – преставник од здруженијата е избрано здружението Фондација за локален развој и развој на информатичките технологии – Гевгелија, преку овластеното лице г. Ристо Атанасовски.

Мандатот на избраниот член – преставник од здруженијата ќе биде верификуван на наредната седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион, на која ќе биде верификуван и мандатот на г. Миле Цеков како член- претставник од бизнис секторот, кој беше номиниран од страна на Стопанската комора на Северна Македонија.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy