Skip to content

ОДРЖАНА XII (дванаесетата) СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈИПР

ДАТУМ

ноември 24, 2022

Категории

На 23.11.2022 година беше одржана седница на Советот за развој на ЈИПР. На оваа седница беа донесени Одлуки за покачување на платите на вработените во ЦРЈИПР и Одлука за вработување на еден извршител (хигиеничар) и еден координатор за имплементација на проекти, Исто така на оваа седница им беа пренесени заклучоците и приоритетните области кои произлегоа од одржаните форумски сесии. Беше избран нов Претседател на Советот, Г-н Ацо Ристов, градоначалник на општина Радовиш.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy