Skip to content

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ЗА НОВИ ИНИЦИЈАТИВИ

ДАТУМ

декември 1, 2022

Категории

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион преку Бизнис Центарот потпиша Меморандум за соработка со Економски факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип.

Двете страни се согласија да соработуваат во широк спектар на активности и иницијативи од взаемен интерес како што е споделување на релевантни информации од заеднички интерес, учество на обуки, конференции, тркалезни маси и други активности поврзани со јакнење на капацитетот и квалитетот на услугите на двете страни, како и споделување на информации поврзани со можностите на студентите и младите од ЈИПР и размена на постојните и нови искуства.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy