Skip to content

ОДРЖАНА ГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА

ДАТУМ

декември 26, 2022

Категории

Дел од вработените во Центарот за развој на ЈИПР присуствуваа на годишната планирачка и евалуирачка работилница во Охрид во рамки на проектот ,,Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” II фаза.
На работилницата беа презентирани реализираните активности за 2022 година на сите осум Центри за развој на планските региони и Бизнис центрите, а воедно сите имаа можност да ги претстават своите вредности, производи и музика карактеристични за својот регион.
Она кое ќе го понесеме со себе од оваа тридневна работилница се размената на искуства, практики, планирани активности и научени лекции за уште подобра и поуспешна 2023 година.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy