Skip to content

Одржана XXI (дваесет и првата) Седница на Советот за развој на ЈИПР

ДАТУМ

ноември 24, 2023

Категории

Беше одржана XXI (дваесет и првата) седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион на ден 23.11.2023 година (четврток), во просториите на ЦРЈИПР,  со почеток во 15:00 часот.

На оваа седница беа презентирани од страна на ангажираниот експерт предлог концепт решенија за аплицирање на проекти преку Програмата за рамномерен регионален развој за 2024 година со индикативно планирани средства за 2025 година на МЛС/БРР и Анализа на инвестициите и придобивките, кои беа предложени од страна на учесниците на Првата форумска сесија.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy